Ο Βαγγέλης Μαρινάκης νέος πρόεδρος της Super League

0

Νέος πρόεδρος της Super League εξελέγη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο «ισχυρός άνδρας» των Πειραιωτών, εξελέγη με 9 ψήφους (5 Λευκά, 1 Απών). Θα αναλάβει χρέη προέδρου μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024. Τελικά ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος, καθώς ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου απέσυρε την υποψηφιότητά του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε την στήριξη των Άρη, Ατρομήτου, Ολυμπιακού, Αστέρα Τρίπολης, Ιωνικού, Λεβαδειακού, ΟΦΗ, Παναιτωλικού, ΠΑΣ Γιάννινα.

Λευκό ψήφισαν οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Λαμία και η ΕΠΟ, ενώ απουσίασε ο Βόλος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξελέγη πρόεδρος της Super League για δεύτερη φορά, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και το καλοκαίρι του 2010.

Η ανακοίνωση της Super League

«Πρόεδρος της Super League εξελέγη με 9 ψήφους (5 Λευκά, 1 Απών) ο κ. Ευάγγελος Μαρινάκης, μέχρι τις 30/6/2024.

Αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League εξελέγη η κ. Κάτια Κοξένογλου, με 14 θετικές ψήφους και ένα λευκό». 

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη

«Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες της Super League για την εμπιστοσύνη και να ξεκαθαρίσω σε όλους τους φιλάθλους ότι ήρθε η στιγμή να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά, αν φυσικά το θέλουν πραγματικά όλοι οι ιδιοκτήτες των ομάδων και οπωσδήποτε πρέπει να δεσμευτούμε γι’ αυτό» ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Να είναι δηλαδή επιτέλους μέσα στα καλύτερα Πρωταθλήματα της Ευρώπης. Γίνονται νέα γήπεδα, υπάρχουν προοπτικές σε όλα τα επίπεδα για να φτιάξουμε ένα πλάνο πενταετίας τουλάχιστον, με περισσότερα έσοδα για όλους, με υγιείς ομάδες, με υγιείς και πραγματικές μετοχικές βάσεις, με τους φιλάθλους να γεμίζουν τις εξέδρες.

Με γήπεδα σύγχρονα, ασφαλή και λειτουργικά προπονητικά κέντρα και Ακαδημίες που θα μπορούν να εξελίξουν το ταλέντο που έχουν τα Ελληνόπουλα. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και τις τύχες του και να φτιάξει μια Super League που θα είναι πρότυπο για άλλες χώρες» πρόσθεσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ