Ο Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους και τις όμορφες μελωδίες τους, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 18:30 στο Θέατρο του Δημοτικού Σχολείου της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών. Τα έσοδα θα διατεθούν στη ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ MYRTILLO . Αυτό τον τρόπο διάλεξε το Myrtillo cafe ,μετά από δύο χρόνια απομόνωσης , και αποχωρισμού, για να γιορτάσει τα γενέθλιά του, τα εννέα χρόνια λειτουργίας του.

Λίγα λόγια για την ΚΟΙΝ. Σ. ΕΠ MYRTILLO

Τo Myrtillo αποτελεί μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) Ειδικού Σκοπού (Ένταξης ευπαθών ομάδων στην αγορά εργασίας) ιδρυθείσα σύμφωνα με τον νόμο 4019/2011.Από τον Οκτώβριο 2013 λειτουργεί ως cafe – πολυχώρος Λόγου/Τέχνης, και αποτελεί μια καινοτόμο αυτοδύναμη εργασιακή και εκπαιδευτική μονάδα, όπου όλοι οι εργαζόμενοί της είναι συνυπεύθυνοι για τη βιωσιμότητά της. Σήμερα το 90% των εργαζομένων στο Myrtillo ανήκει στις ευάλωτες ομάδες (άτομα με αναπηρίες).

Πληροφορίες:

“Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών Παιδικός Σταθμός-Νηπιαγωγείο-Δημοτικό

Διεύθυνση Ευκαλύπτων 20 και Φοινίκων, Μαρούσι, 15126.

Θερμές ευχαριστίες στους υπευθύνους της “Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών Παιδικός Σταθμός-Νηπιαγωγείο-Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο”, και ιδιαιτέρως στην διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου Ελληνογαλλικής σχολής Ουρσουλινών , κυρία Δήμητρα Πρελορέτζου, για την φιλοξενία στο Θέατρο του σχολείου τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here