Παλαιό Φάληρο: “Για εμένα είναι πεθαμένος” – Το ξέσπασμα της μητέρας του “βιαστή με το τατουάζ”

0

Το παρασκήνιο πίσω από τον εντοπισμό του “βιαστή με το τατουάζ” στο Παλαιό Φάληρο παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής (4/11) η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η εκπομπή επικοινώνησε με τη μητέρα του φερόμενου δράστη, η οποία άνοιξε τον “δρόμο” για τη σύλληψή του.

«Είναι στην Αλβανία, στο σπίτι που έχω εγώ. Πέρασε και από κάποιους συγγενείς μας. Πήγε η Ασφάλεια, αλλά δεν ξέρω αν τον έχουν συλλάβει», είπε η μητέρα του δράστη.

«Ντρέπομαι για τον γιο μου. Δεν με νοιάζει γι’ αυτόν. Δεν είναι το παιδί που μεγάλωσα εγώ. Εγώ είμαι μία κυρία. Αυτός τι έκανε; Δεν ήταν μικρός, ήταν 44 χρονών άνδρας… Τι να το κάνω αν λέει η γειτονιά τα καλύτερα για εμένα, με κατέστρεψε αυτός. Ντρέπομαι… Δε θέλω να θυμάμαι. Για εμένα είναι πεθαμένος… Δούλευα εγώ για να μου κλέβει ο γιος μου τα λεφτά και να με χτυπάει. Τέσσερα χρόνια που μένει μαζί μου, με καταστρέφει. Είναι ντροπή, έχει και δύο παιδιά, μία κόρη 15 χρονών και έναν γιο 11, που έχει περισσότερο μυαλό από αυτόν», ανέφερε αγανακτισμένη.

Στη φυλακή ο δράστης
Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 45χρονος φερόμενος βιαστής. Απολογούμενος, επανέλαβε όσα είχε υποστηρίξει και ενώπιον των αστυνομικών. Αποδέχθηκε τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για τυχαία περιστατικά και πως βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Ήδη στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών βρίσκεται μία ακόμα καταγγελία από 55χρονη γυναίκα, η οποία τελεί υπό εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης εντοπίστηκε στον Αυλώνα Αλβανίας, όπου προσήχθη από τις Αλβανικές Αρχές και οδηγήθηκε στα σύνορα, όπου εκεί υπέγραψε την παράδοσή του στις Ελληνικές Αρχές και εν συνεχεία οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ και στον εισαγγελέα για την εκτέλεση του εντάλματος που εκδόθηκε σε βάρος του και ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή την Πέμπτη.

Στο μεταξύ, έχει προκύψει και μία τρίτη καταγγελία γυναίκας η οποία προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και κατήγγειλε πως το καλοκαίρι του 2021 στο Λουτράκι όπου διατηρεί εξοχική κατοικία και ενώ βρισκόταν έξω με το σκύλο της, άτομο που μοιάζει στον δράστη, την ακολούθησε στον δρόμο. Εκείνη φοβήθηκε μπήκε βιαστικά στο σπίτι της και τον είδε να αυνανίζεται.

Η γυναίκα θα κληθεί και από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών για να εξεταστεί και να τις δείξουν φωτογραφίες του δράστη, ώστε να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για το ίδιο άτομο, οπότε επί του παρόντος η συγκεκριμένη καταγγελία τελεί υπό διερεύνηση.

Αυτό πάντως που αναμένουν οι Αρχές είναι ότι μόλις εκδοθεί η εισαγγελική διάταξη για την επίσημη δημοσιοποίηση των στοιχείων του δράστη και των φωτογραφιών του, ενδεχομένως τότε να προκύψουν και άλλες καταγγελίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ