Σαρωνικός: Γιορτάζουμε με μουσικό σεμινάριο-συναυλία πιάνου

0

Στον Δήμο Σαρωνικού γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Πιάνου με ένα μουσικό σεμινάριο που θα σας αποκαλύψει τον μαγικό κόσμο της μουσικής:  Ο δήμος και η σχολή Let ‘s St-αrt σας καλούν να γνωρίσετε τις δυνατότητες αυτού του θαυμαστού μουσικού οργάνου καθώς και τον διαφορετικό τρόπο παιξίματος, ανάλογα με το είδος και το ύφος της μουσικής που υπηρετεί.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 18:00, στο αμφιθέατρο του δημαρχείου, θα ανακαλύψουμε μαζί νέες τεχνικές και θα αναλύσουμε διάφορα είδη μουσικής,  ώστε να κατανοήσουμε ποιος είναι ο ρόλος του πιάνου στο κάθε είδος. Η παρουσίαση θα γίνεται μέσα από μίνι συναυλίες, από μαθητές πιάνου & τραγουδιού όλων των ηλικιών της Σχολής Let ‘s st-art.

Αν δεν ασχολείσαι ήδη με το πιάνο, θα απολαύσεις μια συναυλία τελείως διαφορετική, σαν να βρέθηκες στη συναυλία, πριν αυτή αρχίσει. Θα «κατασκοπεύσεις» τους μουσικούς, θα μάθεις τη γλώσσα τους και θα καταλάβεις τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν, πριν ανάψουν τα φώτα της σκηνής.

Και που ξέρεις… αύριο μπορεί να είσαι κι εσύ ένας από αυτούς. Έτσι κι αλλιώς η μουσική & η ζωή είναι ίδιες… Όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που θα παίξεις!

Ελεύθερη συμμετοχή & είσοδος.

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 στις 18:00.

Αμφιθέατρο Δήμου Σαρωνικού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ