Σεμινάριο Γονέων με παιδιά στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση «Γονείς στην Εφηβεία»

0
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου “Οδοιπορικό”, σχεδιάζει την πραγματοποίηση Σεμιναρίου σε γονείς με παιδιά στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόεδρος του Δ.Σ. «Οδοιπορικό» Γεώργιος Μπεκιάρης ενημερώνει ότι το σεμινάριο γονέων απευθύνεται σε ενήλικες δημότες Περιστερίου, ανεξαρτήτως επαγγελματικής ιδιότητας.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Οδοιπορικού (Κρυστάλλη 49 Περιστέρι – περιοχή Τσαλαβούτα, κοντά στη στάση Μετρό «Άγιος Αντώνιος»), ημέρα Τετάρτη και ώρες 18:30-20:00.
Θα έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (15 άτομα).
Ημερομηνίες διεξαγωγής του Σεμιναρίου θα είναι 23 Νοεμβρίου, 30 Νοεμβρίου, 7 Δεκεμβρίου, 14 Δεκεμβρίου 2022 & 11 Ιανουαρίου, 18 Ιανουαρίου, 25 Ιανουαρίου, 1 Φεβρουαρίου 2023.
Τον συντονισμό του Σεμιναρίου θα έχει o κ. Χρήστος Κυριακάκος, Ψυχολόγος, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Οδοιπορικού.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει ή να αποστείλουν την αίτηση στο email του Οδοιπορικού kp.odiporiko@yahoo.gr ή να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση μέσω του GOOGLE FORMS
έως την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά. Όλες οι δράσεις του Οδοιπορικού υλοποιούνται χωρίς οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου «Οδοιπορικό», μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο του Κέντρου 2105786888, φαξ 2105723734 και email kp.odiporiko@yahoo.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ