Σημαντικά Eco Panels στο πλαίσιο της Attica Green Expo

0

Η Attica Green Expo, η μεγαλύτερη συνάντηση για το περιβάλλον θα διεξαχθεί από τις 29 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου. Δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, εταιρείες και πιστοποιημένα συστήματα ανακύκλωσης, εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην πράσινη ανάπτυξη και την κυκλική δίνουν δυναμικό παρόν.

Στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης πραγματοποιούνται σημαντικά Eco Panels με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων της επιχειρηματικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής. Συζητήσεις για περιβαλλοντικά ζητήματα, προτάσεις και λύσεις για την προστασία της φύσης, οι προκλήσεις για τους οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη νέα ψηφιακή εποχή, είναι μόνο ένα μέρος από την θεματολογία.

Όπως ανακοινώθηκε από την διοργάνωση, φέτος τιμούν την Attica Green Expo, με την παρουσία τους ως ομιλητές, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου. Επίσης η Υφυπουργός Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Μάξιμος Σενετάκης και η Υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη. Στα Eco Panels συμμετέχουν εκπρόσωποι του πρώτου και δεύτερου βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.

Η Attica Green Expo, θα διεξαχθεί από τη Τετάρτη 29 Μαΐου έως και το Σάββατο 1η Ιουνίου από τις 09.00 μέχρι τις 19.00 στο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ