Σοκ προκάλεσε στο 13χρονο παιδί το βίντεο άσεμνου περιεχομένου που έλαβε από τον ιερέα, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος του. Η μαρτυρία της μητέρας του.

Την αντίδραση του 13χρονου, όταν έλαβε το βίντεο με το άσεμνο περιεχόμενο που φέρεται να του έστειλε ο 40χρονος ιερέας από την Ερμιονίδα, περιέγραψε η μητέρα του ανήλικου.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα του στο MEGA, όλα ξεκίνησαν όταν το παιδί σε άσχημη κατάσταση, πήγε κλαίγοντας και της έδειξε το βίντεο με τον ιερέα.

«Στάλθηκε στο γιο μου ένα πάρα πολύ άσχημο βίντεο. Έπαθε ένα σοκ γιατί αφενός δεν το περίμενε, είναι η ιδιότητα του ανθρώπου αυτή που δεν το περίμενε, τρόμαξε γιατί αναφέρει το όνομα του παιδιού το βίντεο και ανατρίχιασε, δηλαδή αηδίασε με όλο αυτό. Στην αρχή δεν το πίστευε το παιδί ότι είναι αυτός και λέει «πάτερ, τι γίνεται, σας έχουν χακάρει;». Και συνέχισε να απαντάει άσεμνα» είπε αρχικά η μητέρα του 13χρονου.

Μόλις το είδε, πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα Ερμιονίδας, καθώς το σοκ ήταν μεγάλο.

Ο 40χρονος ανήκε στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της οικογένειας και είχε συχνά επαφές με το παιδί και την ίδια.

«Παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης αυτό το πράγμα τώρα, δεν είναι να το αφήσεις έτσι. Ίσως προλάβουμε να σώσουμε και κάποια άλλα παιδιά που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο και δεν έχουν μιλήσει, γιατί το καλό είναι ότι το παιδί μου μίλησε αμέσως» συμπλήρωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here