ΣΠΑΠ:Καθαρισμός και αποψίλωση αστικών και περιαστικών περιοχών στον Δήμο Παλλήνης

0

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) ολοκλήρωσε την συνδρομή των καθαρισμών ξερών χόρτων σε περιαστικές και αστικές περιοχές του  Δήμου Παλλήνης.

Οι κοπές χόρτων έγιναν από συνεργεία του ΣΠΑΠ, πάντα μετά από συννενόηση με το Δασαρχείο Πεντέλης και σύμφωνα με τις οδηγίες του αρμοδίου αντιδημάρχου Παλλήνης Δημήτρη Καρρά.

Οι καθαρισμοί θα συνεχιστούν σε όλους ανεξαιρέτως τους Δήμους – Μέλη του ΣΠΑΠ, με συνεργεία του ΣΠΑΠ που θα τους διατεθούν για τον σκοπό αυτό.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και  της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Σύνδεσμός μας έχει εκπονήσει και υλοποιεί πρόγραμμα καθαρισμών και αποψιλώσεων σε όλους τους Δήμους – Μέλη.  Την εβδομάδα που μας πέρασε πραγματοποιήσαμε και ολοκληρώσαμε τους καθαρισμούς και τις αποψιλώσεις σε επίκαιρα αστικά και περιαστικά σημεία στον Δήμο Παλλήνης.

Τα συνεργεία του ΣΠΑΠ καθαρίζουν και αποψιλώνουν τα σημεία που τους υποδεικνύονται από τα στελέχη των Δήμων – Μελών με στόχο των καθαρισμό όσο το δυνατόν περισσότερων περιοχών.

Χρησιμοποιούμε όλες μας τις δυνάμεις, παρά τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες του ΣΠΑΠ, επιστρατεύουμε κάθε διαθέσιμο μηχάνημα, και μέσο προκειμένου να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφάλειας σε όσο το δυνατόν περισσότερες αστικές και περιαστικές περιοχές των Δήμων – Μελών μπορούμε, αλλά και προετοιμαζόμαστε για κάθε δυσάρεστο ενδεχόμενο.

Συνεχίζουμε να φροντίζουμε το περιβάλλον όλο το έτος, με διάφορους τρόπους, όπως η κάθε εποχή του χρόνου επιβάλλει. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη, η οποία είναι πολύ σημαντική για την προστασία του Πεντελικού αλλά και των Δήμων – Μελών μας.

Ήδη έχουμε ξεκινήσει και συνεχίζουμε την συνδρομή στους Δήμους Βριλησσίων και Πεντέλης και θα συνεχίσουμε και τις επόμενες εβδομάδες να πραγματοποιούμε ανάλογες δράσεις και στους άλλους Δήμους–Μέλη μας προκειμένου να καλύψουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση μπορούμε και να συμβάλλουμε με αυτόν τον τρόπο στην καλύτερη πρόληψη, αλλά και αναβάθμιση του πρασίνου των Δήμων-Μελών και του Πεντελικού μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ