Στολισμένοι δρόμοι και πλατείες από την Αγ.Αικατερίνη στα Πετράλωνα, έως την πλατεία Αττικής, από του Γκύζη έως το Κολωνάκι και το Σύνταγμα

0
Technopolis Xmas 2022

Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε και πάλι, όλοι μαζί, κάτοικοι και επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι, τις γειτονιές, το κέντρο, τις πλατείες και τους δρόμους της πόλης. Και αυτές τις γιορτές, η Αθήνα είναι πιο λαμπερή, πιο γιορτινή, πιο φωτεινή και πολύχρωμη από ποτέ!

Σε όλη την πρωτεύουσα η ατμόσφαιρα χαράς και γιορτής είναι διάχυτη στις γειτονιές και το κέντρο, με τον εντυπωσιακό στολισμό, τα χριστουγεννιάτικά δέντρα, τις κατασκευές, τα εορταστικά φωτάκια και τα πολύχρωμα λουλούδια που φυτεύτηκαν.

Οι πλατείες και οι δρόμοι στολίστηκαν, οι κολώνες των δρόμων ντύθηκαν. Επίγεια και εναέρια φωτεινά και γιορτινά στολίδια: δεντράκια, αστέρια, φωτεινή βροχή, παραδοσιακά καραβάκια, χριστουγεννιάτικες μπάλες και φωτεινά μπαλόνια κάνουν την πόλη μαγική, μέρα και νύχτα.

Συνολικά 120 χλμ., είναι τα led χριστουγεννιάτικα φώτα που δίνουν τον τόνο της γιορτής στις γειτονιές της πόλης. Εντυπωσιακά δέντρα και κατασκευές στολίζουν 35 πλατείες και στις επτά δημοτικές κοινότητες, ενώ 6.000 εναέριες και επιστήλιες διακοσμητικές κατασκευές και 60 χλμ. φωτοσωλήνων κάνουν την Αθήνα ακόμα πιο λαμπερή!*

Παράλληλα, εκατοντάδες χριστουγεννιάτικα αλεξανδρινά και πολύχρωμα κυκλάμινα φυτεύτηκαν στις πλατείες, τα άλση, τα πάρκα και τους δρόμους της πόλης, χαρίζοντας χρώμα, ομορφιά και ωραίες εικόνες! Από τα Πατήσια και την Αλεξάνδρας έως τα Πετράλωνα και την πλατεία Καραϊσκάκη το πράσινο, το κοκκινο και το ροζ κυριαρχούν!

Αυτό είναι το πολύχρωμο, φωτεινό και λαμπερό σκηνικό για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές της πόλης: 38 μέρες, 129 γειτονιές, 10 χριστουγεννιάτικα χωριά, 120+ δράσεις για όλη την οικογένεια, 30+ μουσικές παραστάσεις, Omonoia Christmas Market, πάρτι στην πλατεία Κοτζιά, στην Βαρβάκειο Αγορά και στη στοά του ξενοδοχείου Moxy, λαμπρή υποδοχή του Νέου Έτους στην πλατεία Συντάγματος με τον Μάριο Φραγκούλη και τον Γιώργο Περρή.

Αυθεντικές χριστουγεννιάτικες εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους σε μια πόλη γεμάτη φως, λάμψη, χρώματα και μουσικές!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ