Συγκλονίζουν οι καταθέσεις στο δικαστήριο της Βαρκελώνης για τη δίκη του Άλβες

0

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της δίκης του πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν, Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Ντάνι Άλβες, σε δικαστήριο της Βαρκελώνη με την κατηγορία του βιασμού μιας νεαρής γυναίκας τον Δεκέμβριο του 2022, της οποίας η ταυτότητα προστατεύεται από τα δικαστήρια.

«Χωρισμένη» από τον 40χρονο πρώην διεθνή με οθόνη για να αποφευχθεί οποιαδήποτε οπτική αντιπαράθεση, ακούστηκε για περισσότερο από μία ώρα από το δικαστήριο. Μία κλειστή ακρόαση της οποίας το περιεχόμενο δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Η φωνή της επίσης τροποποιήθηκε και το πρόσωπό της έγινε pixel στην ηχογράφηση, που προοριζόταν για αποκλειστική χρήση των δικαστών.

Προκαλώντας μεγάλη προσοχή στα μέσα ενημέρωσης, αυτή η δίκη, η οποία θα επαναληφθεί και θα διαρκέσει μέχρι σήμερα Τετάρτη, παρακολουθείται επί τόπου από δεκάδες δημοσιογράφους.

Καθισμένος στην πρώτη σειρά, παρακολουθούμενος στενά από έναν αστυνομικό, ο Ντάνι Άλβες, με λευκό πουκάμισο και μπλε τζιν, παρέμεινε σιωπηλός κατά τη διάρκεια της ακρόασης.

Προφυλακισμένος για περισσότερο από ένα χρόνο, ο ποδοσφαιριστής, που αμφισβητεί τα γεγονότα, κατηγορείται ότι βίασε αυτή τη νεαρή γυναίκα στις τουαλέτες ενός δωματίου VIP στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Sutton στη Βαρκελώνη, το βράδυ της 30ης προς 31 Δεκεμβρίου 2022.

Η εισαγγελία ζητά σε βάρος του ποινή φυλάκισης εννέα ετών, καθώς και καταβολή 150.000 ευρώ στη νεαρή και 10 χρόνια υπό επιτήρηση αποφυλάκιση με τη λήξη της φυλάκισής του. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο παίκτης, ο οποίος τότε περνούσε ολιγοήμερες διακοπές στη Βαρκελώνη μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, βρισκόταν σε αυτό το νυχτερινό κέντρο με έναν φίλο του.

Αφού πρόσφερε σαμπάνια στην καταγγέλλουσα, τον ξάδερφό της και έναν φίλο της, φέρεται να την προσκάλεσε να τον συνοδεύσει σε διπλανό δωμάτιο με τουαλέτα, κάτι που εκείνη δεν γνώριζε. Ο Άλβες φέρεται τότε να είχε «βίαιη στάση» απέναντι στη νεαρή γυναίκα, την οποία θα ανάγκαζε να έχει σεξουαλικές πράξεις, σύμφωνα και πάλι με την εισαγγελία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ