Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας είχε η Δημοτική Αρχή

0

Το Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας για να συζητήσει με τη Δημοτική Αρχή θέματα που απασχολούν το Δήμο μας.

Το Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Παύλο Μαρινάκη και το Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, συνόδευσαν ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας και ο βουλευτής Δυτικής Αττικής Βαγγέλης Λιάκος, ο βουλευτής και Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΝΔ Διονύσης Χατζηδάκης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου, η πρόεδρος ΔΕΕΠ Δυτικής Αττικής Κούλα Παραδείση και ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Μάνδρας Μελέτης Ζαφείρης.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής τους υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης, οι Αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Φράγκος, Παναγιώτης Κολοβέντζος, ΣωτηρίαΑργυρίου, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου ΑριστοτέληςΜπότσης, η Πρόεδρος ΔΟΚΑΠ και Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας και Πολιτισμού ΕυαγγελίαΚουτσοδήμα, ο Πρόεδρος Κοινότητας Μάνδρας ΠαναγιώτηςΠαπαϊωάννου, ο πολιτευτής Δυτικής Αττικής ΣταμάτηςΠουλής, το μέλος της ΠΕ ΝΔ και τ. πρ. ΕΑΓΜΕ ΑνδρέαςΤσώκος, τα μέλη της ΠΕ ΝΔ ΓιώργοςΣακελλαρίου και ΚωνσταντίναΚόλλια και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής ΓιάννηςΣωτηρίου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων ορεινής υδρονομίας, το θέμα των χρονοβόρων γραφειοκρατικών διαδικασιών που καθυστερούν την έναρξη των εργασιών κατασκευής του εργοταξίου. Ακόμη επισημάνθηκε από τη Δημοτική Αρχή η επικινδυνότητα του οδικού δικτύου που συνδέει το Αλεποχώρι με την Ψάθα και η αναγκαιότητα αντιμετώπισης του, καθώς και το μείζον πρόβλημα υποστελέχωσης των Υπηρεσιών του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ