Το Ε.Ε.Α. στο πλευρό των λογιστών/φοροτεχνικών: Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ε.Φ.Ε.Ε.Α.

0

Η συνέχιση και ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Ένωσης Φοροτεχνικών Επαγγελματιών Αττικής βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν την Τρίτη 14/6/2022 ο Πρόεδρος και μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. με αντιπροσωπεία της Ε.Φ.Ε.Ε.Α.

Από το Ε.Ε.Α. μετείχαν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παναγιώτης Παντελής και το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Λογιστών του Ε.Ε.Α. κ. Σπύρος Σταυρούλιας, και από την Ε.Φ.Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Κων. Κούβαρης, και τα μέλη του Δ.Σ. Ειρήνη Τσεσμελή, Απόστολος Ντάλλας και Βασίλης Βασιλειάδης.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία με τους εκπροσώπους του κλάδου και τις πολλαπλές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το Επιμελητήριο και η Επιτροπή Λογιστών, με ενημερωτικές – επιμορφωτικές και άλλες δράσεις και παρεμβάσεις.

Συνεχίση της στήριξης

Ανέδειξε, παράλληλα, τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου που μπορούν να αξιοποιήσουν οι επαγγελματίες του κλάδου, μεταξύ των οποίων η δωρεάν δημιουργία site και e-shop, καθώς και η δυνατότητα εκπαίδευσης και υποστήριξης για τη διαχείριση των ψηφιακών αυτών εργαλείων, η διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων, η παροχή και software –μετά από τη δωρεά υπολογιστών- στα Σωματεία κλάδων του Ε.Ε.Α., η κατάρτιση μαθημάτων e-learning για τους επαγγελματίες του κλάδου, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του Επιμελητηρίου κ.ά.

Οι κ.κ. Χατζηθεοδοσίου, Παντελής και Σταυρούλιας διαβεβαίωσαν για τη συνέχιση της στήριξης των λογιστών/φοροτεχνικών, που συνιστούν ένα σημαντικό και δυναμικό κομμάτι των μελών του Επιμελητηρίου, και έναν κλάδο που αποδίδει σημαντικές υπηρεσίες στους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας τους προς όφελος τόσο των επαγγελματιών του κλάδου όσο και συνολικά των επιχειρηματιών, για τους οποίους οι λογιστές/φοροτεχνικοί αποτελούν πολύτιμο στήριγμα, όπως αποδείχθηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο την περίοδο της πανδημίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ