Το νερό… νεράκι θα πουν οι καταναλωτές

0

Το νερό νεράκι θα πουν οι καταναλωτές, καθώς έρχονται ανατιμήσεις και στους λογαριασμούς του νερού. Ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, κάλεσε τους δήμους να προχωρήσουν σε αυξήσεις, για να ανταπεξέλθουν στα τιμολόγια ρεύματος που έχουν εκτοξευτεί τον τελευταίο χρόνο, όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Δημοτικών εταιρειών Ύδρευσης Αποχέτευσης, Απόστολος Καλογιάννης.

Η δήλωση του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τόνισε πως «την ώρα που η ακρίβεια έχει διαλύσει του οικογενειακούς προϋπολογισμούς, ο υπουργός και στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη Θεόδωρος Σκυλακάκης καλεί τους δήμους να αυξήσουν τους λογαριασμούς του νερού».

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

«Την ώρα που η ακρίβεια έχει διαλύσει του οικογενειακούς προϋπολογισμούς, ο υπουργός και στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη Θεόδωρος Σκυλακάκης καλεί τους δήμους να αυξήσουν τους λογαριασμούς του νερού!

Οι δημοτικές επιχειρήσεις Ύδρευσης βρίσκονται πλέον σε απόγνωση λόγω της αδυναμίας της κυβέρνησης να ελέγξει το ενεργειακό τιμολόγιο μετά την πώληση της ΔΕΗ».

«Όπως φαίνεται οι συνέπειες αυτών των επιλογών δεν έχουν τέλος. Ο νεοφιλελεύθερος κ. Σκυλακάκης, όμως, βρήκε τη λύση: φορτώστε χρέη τους αδύναμους.

Κάθε μέρα παραμονής του κ. Μητσοτάκη και των υπουργών του, που δεν νιώθουν στο παραμικρό τα προβλήματα και τα αδιέξοδα των πολιτών, διασφαλίζει διαιώνιση της οικονομικής απόγνωσης και απελπισίας νοικοκυριών και επιχειρήσεων»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ