ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

0

Ο Δήμος Κηφισιάς θα εορτάσει και εφέτος με την αρμόζουσα επισημότητα την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου καθώς και την μνήμη του πολιούχου του Δήμου μας, του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτη και προσκαλεί τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022
7.00-10:30π.μ Όρθρος –Αρχιερατικό Συλλείτουργο στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου
10:30π.μ. Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου Δημητρίου
18:00 Μεθέορτος Εσπερινός. Ιερή Παράκληση στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

10:30 π.μ. Κατάθεση στεφάνων Σχολείων Εκάλης στο Μνημείο Πεσόντων (Πλατεία Κέννεντυ, Εκάλη)
11:30 π.μ. Κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Νέας Ερυθραίας (Ελευθέριου Βενιζέλου και Λουκή Ακρίτα) από αντιπροσωπευτικές ομάδες μαθητών Σχολείων, Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, εκπροσώπων Σωματείων, Συλλόγων, Καθηγητών, Δασκάλων.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022
7:30 Οι καμπάνες των Εκκλησιών θα χτυπήσουν χαρμόσυνα.
10:30 Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά.
11:00 Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων (Λ.Κηφισίας & Ζηρίνη, Κηφισιά) και κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο, εκπροσώπους των Αστυνομικών Τμημάτων, το Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, των αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων & και Πολιτικών Κομμάτων.
11:15 Πανηγυρική ομιλία Εθνικής Επετείου.
Ακολουθεί Παρέλαση Μαθητών, Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού & των Συλλόγων του Δήμου,  Πλατεία Πλατάνου, στην Κηφισιά.
Μετά το πέρας της παρέλασης, θα προσφερθεί κέρασμα στην Πλατεία άνωθεν του υπογείου Σταθμού Αυτοκινήτων, όπου θα χορέψει το Γυναικείο Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς.
Στις εκδηλώσεις συμμετέχει όπως κάθε χρόνο η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς “Αντρέας Κατεβαίνης”, υπό τον μαέστρο Φίλιππο Χίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ