Το Φεστιβάλ Γλυφάδας επιστρέφει με ένα πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους

0

Το Φεστιβάλ ξεκινάει και οι πολιτιστικές βραδιές δίπλα στη θάλασσα αλλά και στις παιδικές χαρές της πόλης θα γεμίσουν τη ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών της Γλυφάδας με χρώμα και μουσική, θα χαρίσουν ανάσες δροσιάς και ξεκούρασης, θα διασκεδάσουν τον κόσμο ποιοτικά και πάντα δωρεάν, με χρηματοδότηση του Κ.Α.Π.ΠΑ., του νομικού προσώπου του Δήμου Γλυφάδας για τα Πολιτιστικά.

«Έφτασε η ώρα για μουσική, θέατρο, σινεμά: Το Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας ξεκινάει!», τονίζει ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Η αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια της πόλης μας περιμένει και φέτος μικρούς και μεγάλους με τρεις μήνες γεμάτους πολιτισμό, ψυχαγωγία και διασκέδαση. Μπείτε στο http://www.glyfada.gr/festival και δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα, που επιμεληθήκαμε με πολλή αγάπη και μεράκι. Φέτος τρέχει παράλληλα και πρόγραμμα για παιδιά και το πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους: Στο ανοιχτό μας θέατρο στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας όλες οι συναυλίες, οι ταινίες και τα θεατρικά και σε παιδικές χαρές και άλλα σημεία της πόλης μας όλες οι παιδικές παραστάσεις!

Το πρώτο μέρος του Φεστιβάλ αρχίζει από σήμερα Πέμπτη, 29 Ιουνίου και το δεύτερο μέρος έρχεται τον Σεπτέμβριο. Η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων είναι στις 8:30 μ.μ. (στις 7:30 ή 8:00 μ.μ. για τις παιδικές παραστάσεις) και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος μας συγκεντρώνει για μια ακόμα χρονιά τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές. Καλό πολιτιστικό καλοκαίρι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ