Η Αναστασία Σιμητροπούλου παρουσίασε τον συνδυασμό «Άλιμος για όλους»

0

Η Αναστασία Σιμητροπούλου διεκδικεί τη Δημαρχία του Αλίμου με τον συνδυασμό «Άλιμος για όλους».

Η ανακοίνωσή του έχει γίνει εδώ και μερικές εβδομάδες, όμως χθες, Πέμπτη, ήταν η πρώτη επίσημη παρουσίαση. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο δίπλα από το δημοτική σκηνή Αλίμου «Κάρολος Κουν».

Την επικεφαλής του συνδυασμού παρουσίασε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Ξενάκης, ο οποίος ανέφερε πως τον δένει μία στενή φιλία μαζί της. Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η υποψήφια Δήμαρχος, η οποία  ανέφερε τον λόγο που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως η πρώτη παρουσίαση γίνεται σε σχολείο «καθώς εδώ χτυπά η καρδιά της νεολαίας και είναι το μέλλον του Αλίμου». Στη συνέχεια, είπε πως «Εμείς αγαπάμε τον Άλιμο και όχι μόνο ως σύνθημα, αλλά ως ουσία. Θέλουμε να χαράξουμε μία νέα πορεία για τον Άλιμο και να τον επανατοποθετήσουμε στην κορυφή της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Το ταξίδι ξεκίνησε και θα αναζητηθούν ευθύνες για τα έργα που δεν ολοκληρώθηκαν. Δεν φοβηθήκαμε να αφήσουμε την καρέκλα μας και να ανεξαρτητοποιήθουμε, διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα του συνδυασμού, λέγοντας πως υπάρχει ο κεντρικός άξονάς του και θα συμπληρωθεί με τη βοήθεια των πολιτών. Τα κυριότερα σημεία του προγράμματος είναι:

Για την τρίτη ηλικία

Η δημιουργία Δημοτικού Γηροκομείου, ενός ΚΑΠΗ στον Παλιό Άλιμο, κατάργηση της συνδρομής τους αλλά και προμήθεια πούλμαν για τις εκδρομές της τρίτης ηλικίας.

Για τα σχολεία και την καθημερινότητα των πολιτών

Να γίνουν ενεργειακά αυτόνομα τα σχολεία της πόλης, να υπάρχει προσβασιμότητα σε όλους τους χώρους και τα δημοτικά κτίρια της πόλης μας, αλλά και να μειωθούν τα δημοτικά τέλη.

Για τους τετράποδους φίλους μας

Δημιουργία  Δημοτικού Κτηνιατρείου, 24ωρο τηλεφωνικού κέντρου σε ειδική πλατφόρμα ώστε εθελοντές να βοηθούν τα ζωάκια που έχουν ανάγκη.

Στο τέλος, παρουσίασε αναλυτικά τους πρώτους υποψήφιους που θα είναι μαζί της σε αυτό το ταξίδι. Δήλωσε πως όλοι τους είναι κάτι παραπάνω από ικανοί και έχει στο πλάι της ανθρώπους που από το 2014 έως το 2019 ήταν μαζί της στη Δημοτική Αρχή και έχουν όραμα να γίνει η πόλη μας καλύτερη.

Η εκδήλωση έκλεισε με την Αναστασία Σιμητροπούλου να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αλλάζουμε τον Άλιμο και τον κάνουμε έναν Άλιμο για όλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ