Τραγωδία στο Βόλο: Νεκρός 35χρονος μέσα στο σπίτι του – Τον εντόπισε η γιαγιά του

0

Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ενάς 35χρονος στο Βόλο χθες το απόγευμα από την γιαγιά του, με την οποία μένουν μαζί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ήταν νεκρός ήδη δύο μέρες πριν τον εντοπίσει η γιαγιά του.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα γύρω στις 7:30 το απόγευμα της Δευτέρας 29 Αυγούστου μία ηλικιωμένη γυναίκα μπήκε στο Νοσοκομείο του Βόλου ουρλιάζοντας ότι ο εγγονός της έπαθε κακό. Η γυναίκα ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια και το προσωπικό του Νοσοκομείου ειδοποίησε πλήρωμα του ΕΚΑΒ να πάει στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του και φέρεται να είχε αφήσει την τελευταία του πνοή περίπου πριν δυο μέρες. Ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία η οποία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέληξε ο 35χρονος και γιατί δεν είχε γίνει νωρίτερα αντιληπτός ο θάνατός του από τη γιαγιά του.

Πληροφορίες του gegonota.news αναφέρουν ότι η γυναίκα είναι υπερήλικας και δεν έχει πλήρη πνευματική διαύγεια. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ