Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 30χρονης Μαριάννας Βλαχοπάνου, η οποία εξαφανίστηκε από το χωριό Γαλαρινός το βράδυ της Παρασκευής.

Ο πατέρας της 31χρονης μετέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου και δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης του.

Πήρε μαζί της μόνο το κινητό της

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη έφυγε χωρίς να πάρει μαζί της τα προσωπικά της αντικείμενα. Πήρε μαζί της μόνο το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο όμως ήταν κλειστό. Άφησε στην εξωτερική πλευρά της εισόδου το κλειδί που της είχε δώσει η φίλη της για να μπαινοβγαίνει στο σπίτι. Στο τραπέζι του σπιτιού υπήρχε ένα ποτήρι με λίγο ουίσκι.

Η 30χρονη είχε ξενιτευτεί στη Γερμανία για να βρει δουλειά. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά και πριν από δύο μήνες επέστρεψε στην Ελλάδα. Διέμενε προσωρινά στο σπίτι της 34χρονης. Την περασμένη εβδομάδα της ανακοινώθηκε ότι θα προσληφθεί από μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Χαλκιδικής.

Που στρέφονται οι έρευνες

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες των αρχών και των εθελοντών, που ενεργοποιήθηκαν στο άκουσμα της εξαφάνισης, στρέφονται στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Κανείς δεν γνωρίζει που πήγε η Μαριάννα όταν έφυγε από το σπίτι που φιλοξενούνταν στον Γαλαρινό.

Εικάζεται ότι περπάτησε μια απόσταση 15 λεπτών μέχρι τα Βασιλικά του Δήμου Θέρμης για να πάρει από εκεί αστικό λεωφορείο και να κατευθυνθεί προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στις έρευνες συμμετέχουν και οι εθελοντές διασώστες του ΟΦΚΑΘ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here