Χαροπαλεύει ο Γιάννης Μάρκου – Έκανε 3 χειρουργεία μετά τις 15 μαχαιριές

0

Μάχη για την ζωή του δίνει ο Γιάννης Μάρκου μετά από τις 15 μαχαιριές που δέχθηκε από τον 25χρονο, ο οποίος μαζι με τον 19χρονο φίλο του, διαπληκτίζονταν με την παρέα του επιχειρηματία για μια θέση στην ουρά της καντίνας.

Το αιματηρό επεισόδιο, κατά το οποίο ο Γιάννης Μάρκου δέχθηκε 15 μαχαιριές, σημειώθηκε στις 04:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής με δύο νεαρούς, 19 και 25 ετών να διαπληκτίζονται με την παρέα του επιχειρηματία για τη σειρά σε καντίνα της Βαρυμπόμπης.

Τότε, ο 25χρονος έβγαλε μαχαίρι και κατάφερε 15 μαχαιριές στον 57χρονο και στη συνέχεια μαζί με τον 19χρονο τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον 25χρονο, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο 19χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος είναι γνωστός στις αρχές για παραβάσεις ναρκωτικών και του νόμου περί όπλων.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για να βρεθεί ο δεύτερος νεαρός που συμμετείχε στην επίθεση με πολλαπλές μαχαιριές στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου στη Βαρυμπόμπη. Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τον έναν από τους δύο νεαρούς που επιτέθηκαν στον Γιάννη Μάρκου και ένα «σαφάρι» βρίσκεται σε εξέλιξη από πλευράς ΕΛ.ΑΣ. για να βρεθεί και ο δεύτερος δράστης.

Η μαρτυρία του φίλου του επιχειρηματία:

«Ακούγεται λίγο περίεργο αλλά όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό, το πολύ. Περιμέναμε στη σειρά, μπήκε τελευταία στιγμή ο 25χρονος να πάει μπροστά και υπήρχε μία λεκτική αντιπαράθεση. Στην αρχή ήταν κάτι φυσιολογικό, στη συνέχεια αυτό γινόταν πιο έντονο, βγήκαν έξω από το μαγαζί, έφτασαν στο σημείο κοντά στον δρόμο και εκεί ξεκίνησε όλο αυτό και ούτε που το καταλάβαμε», ανέφερε αρχικά ο αυτόπτης μάρτυρας στο Mega.

«Είδαμε τον Γιάννη να έρχεται προς το μέρος μας, γεμάτος αίματα. Έγινε σε κλάσματα του δευτερολέπτου η όλη επίθεση. Δεν γνωρίζονταν. Ήταν ένα ασήμαντο περιστατικό που οδήγησε σε αυτό. Δεν μπόρεσε κανένας να δώσει εξηγήσεις, είχαμε μείνει όλοι άναυδοι. Προφανώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το μαχαίρι το κουβαλούσε πάνω του. Υπήρχε έντονη λεκτική επίθεση και το έβγαλε μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Από ό,τι καταλαβαίνουμε όλοι, δεν ήταν η πρώτη φορά που το κάνει», συμπλήρωσε ο φίλος του Γιάννη Μάρκου, που ήταν μπροστά στην αιματηρή επίθεση στη Βαρυμπόμπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ