Χριστούγεννα σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη – Δείτε το πρόγραμμα

0

Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα συνεχίζει να…κινείται ο Δήμος Κηφισιάς, με τις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει για τους πολίτες και τους επισκέπτες του, να φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά τις εορταστικές αυτές ημέρες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Ώρα: 18:30

Αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» Δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης)

EKKΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

Αφιέρωμα στον αείμνηστο εκ Κεφαλονιάς Αρχιμανδρίτη π. Γεράσιμο Καλλιβωκά, ιερατικό προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ναού Αγ. Δημητρίου Κηφισιάς.

Στο 2ο μέρος, η Μεικτή Εκκλησιαστική Χορωδία Αθηνών, θα ψάλλει Χριστουγεννιάτικους ύμνους και θα ακουστούν μουσικές από όλο τον κόσμο.

ΤΡΙΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Ώρα: 19:30

Εντευκτήριο Εκάλης (Πλατεία Κέννεντυ)

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης της ελληνικής ποπ μουσικής, θα μας φέρει με τη μελωδικότητά του ακόμη πιο κοντά στην Άγια νύκτα!!! Τα δημοφιλή του τραγούδια – διαχρονικές επιτυχίες: Τρίγωνα κάλαντα – Ρούντολφ το ελαφάκι – Ο χειμώνας ο βαρύς – Των Χριστουγέννων καμπάνες – Ο Άη Βασίλης πάλι θα ‘ρθει – Άγια νύχτα – Κάλαντα πρωτοχρονιάς – θα τα ξανατραγουδήσουμε όλοι μαζί του!

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Ώρα: 19:30

Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Ελευθερώτριας (Θεοτοκόπουλου 2 & Αρεταίου, Κηφισιά)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ ΜΙΚΤΗΣ & ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας θα ελαφρύνουν την ψυχή των πιστών, οι ψαλμοί των Αγγέλων, τραγούδια στην καρδιά μας από τη Μικτή και Παιδική Χορωδία του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, υπό την μουσική διεύθυνση του μαέστρου Θανάση Αρβανίτη. Το μουσικό σύνολο Musica Nova θα πλαισιώσει τις χορωδίες μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ