Όσα έγιναν στη γενική συνέλευση της παράταξης “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”

0

Η παράταξη “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” πραγματοποίησε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, τη Γενική της Συνέλευση, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας.
Την έναρξη των εργασιών ανήγγειλε η δημ. Σύμβουλος, Όλγα Ακιανίδου, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και καλώντας τα μέλη του προεδρείου στην έδρα.

Τα μέλη ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Όλγα Κατημερτζή, Λίλιαν Αθυμαρίτου και Σπύρος Αμανατίδης.

Το λόγο πήρε η Όλγα Κατημερτζή, η οποία αναφέρθηκε στον αποχωρήσαντα Δήμαρχο και Άνθρωπο, Ηρακλή Γκότση. Η συγκίνηση όλων και του Ηρακλή ιδιαίτερα, ήταν εμφανής.

Στη συνέχεια η Λίλιαν Αθυμαρίτου, παρουσίασε έναν αναλυτικό απολογισμό των δύο δημοτικών θητειών 2011-2019 με προβολές και ομιλία, όπου αναλύθηκε το έργο της παράταξης, με Δήμαρχο τον Ηρακλή Γκότση.

Αμέσως μετά, η Γενική Συνέλευση της Παράταξης ψήφισε με απόλυτη ομοφωνία τον επικεφαλής της δημοτικής ομάδας Χρήστο Κανλή ως το νέο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο Δήμαρχο για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Χρήστος Κανλής πήρε το λόγο και αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, μίλησε για την ιστορία της προοδευτικής παράταξης από την εποχή του Γιάννη Δομνάκη μέχρι και σήμερα. Παράλληλα άσκησε κριτική στην τωρινή δημοτική Αρχή και προσδιόρισε τον πολιτικό προσανατολισμό της παράταξης και τις προτεραιότητες για την πόλη, που είναι:

“α) η θωράκιση της Κοινωνικής Υπηρεσίας ως αντίβαρο στην οικονομική κρίση
β) η συνέχιση των στάσιμων, μεγάλων τεχνικών έργων υποδομής, όπως ο υπόγειος χώρος στάθμευσης στο Ο.Τ. 150
γ) η ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων στον Περισσό
δ) η απομάκρυνση των απορριμματοφόρων από το δημοτικό Στάδιο και ο σχεδιασμός ενός σύγχρονου Κολυμβητηρίου
ε) η ενδυνάμωση όλων των δημοτικών παροχών και
στ) η επικέντρωση της Δημοτικής Αρχής στην καθημερινότητα των κατοίκων της Νέας Ιωνίας, όπως άλλωστε το είχαμε καταγράψει στο πρόγραμμά μας (2019-23).”

Τέλος η Γενική Συνέλευση ψήφισε ομόφωνα τη νέα Γραμματεία της παράταξης, διαβάστηκαν οι κανόνες λειτουργίας της και κατόπιν μοιράστηκαν αντίγραφά της στους παρευρισκόμενους.

Τη Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρώην Δήμαρχος, Πέτρος Μπουρδούκος, ο Γιάννης Κολμανιώτης, ο Άγγελος Μελεμενής και πολλοί άλλοι ενεργοί δημότες που πρόσφεραν ως εθελοντές σε όλη την προηγούμενη περίοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ