Έφυγε από τη ζωή ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Παπάγου – Χολαργού Χ. Πετράκης: Το συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου

0

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του δήμου Παπάγου-Χολαργού από την ξαφνική απώλεια του Δημοτικού και Εντεταλμένου συμβούλου Παπάγου-Χολαργού, Χρήστου Πετράκη σε ηλικία μόλις 61 ετών.

 Το μήνυμα του δημάρχου

Σε μήνυμά του ο Δήμαρχος κ. Η. Αποστολόπουλος αναφέρει: «Είναι από τις στιγμές που η μόνη λέξη που σου έρχεται στο νου, είναι το γιατί. Γιατί έτσι ξαφνικά, γιατί τόσο γρήγορα, γιατί, γιατί, γιατί.

Ο Χρήστος ήταν συνεργάτης, ήταν φίλος, ήταν οικογένεια. Αφοσιωμένος και υποδειγματικός πατέρας και σύζυγος. Πάντα με χαμόγελο, προθυμία, γενναιοδωρία σε αισθήματα και γεμάτος πάθος για ο, τι έκανε.

Αντίο φίλε Χρήστο.

Θα μας λείπεις πάντα.

Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα είμαστε εδώ για τον Θοδωρή και την Αλεξάνδρα». 

Ποιος ήταν ο Χρήστος Πετράκης

Ο εκλιπών εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος το 2014 με την παράταξη «Μαζί για την Πόλη μας» του Ηλία Αποστολόπουλου, θέση στην οποία επανεκλέχτηκε το 2019, ως 6ος μάλιστα σε σταυρούς αιρετός του συνδυασμού.

Ήταν συνταξιούχος οικονομολόγος και είχε διατελέσει υπάλληλος τραπέζης. Στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού ασχολήθηκε ενεργά με την εθελοντική ομάδα Δασοπροστασίας (ΔΑΠΑΧΟ), ενώ χρημάτισε επίσης Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας και Ασφάλειας του Δήμου αλλά και εκπρόσωπος του Δήμου στο ΔΣ του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ).

Τη θέση του αείμνηστου Χρήστου Πετράκη στο Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου-Χολαργού καταλαμβάνει αυτομάτως ο πρώτος επιλαχών της παράταξης Αποστολόπουλου και Δημοτικός Σύμβουλος της περιόδου 2010-2014, Αλέξανδρος Νομικός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ