Έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο η Σούλα Αθανασιάδου: Ποια ήταν η «Μάχη» από τα «Εγκλήματα»

0

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της αγαπημένης «Μάχης» από τα Εγκλήματα, κατά κόσμον Σούλας Αθανασιάδου έγινε γνωστή τις προηγούμενες ημέρες.

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών τον περασμένο Απρίλιο λίγο μετά το Πάσχα, ωστόσο η απώλεια της έγινε γνωστή μόλις πριν από  δύο ημέρες.

Η Σούλα Αθανασιάδου έφυγε από τη ζωή εντελώς «αθόρυβα», ενώ -όπως έγινε γνωστό- τα τελευταία χρόνια έπασχε από τη νόσο Αλτσχάιμερ. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης παρουσία μόνο επτά ανθρώπων κυρίως φίλων και συγγενών.

Ποια ήταν η Σούλα Αθανασιάδου

Η Σούλα Αθανασιάδου γεννήθηκε στον Πειραιά το 1929. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες, κυρίως τη δεκαετία του 1960.

Το 1996 με τη συμμετοχή της στην νεανική κοινωνική σειρά «Λόγω Τιμής» στον ρόλο της αγαπημένης θείας της «Μάνιας» (Χριστίνας Αλεξανιάν) η καριέρα της πήρε μεγάλη ώθηση και δύο χρόνια μετά εκτοξεύτηκε, όταν ο Λευτέρης Παπαπέτρου της χάρισε τον ρόλο της «Μάχης» στη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 «Εγκλήματα».

Η τελευταία της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στη σειρά του ΑΝΤ1 «Θα Βρες τον Δάσκαλο σου», εκεί όπου υποδύονταν την «Φρόσω» την οικονόμο της «οικογένειας Πασπάτη». Ο τελευταίος της ρόλος στο θέατρο ήταν το 2005 στο πλευρό της Κάτιας Δανδουλάκη στην παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ