«Ακραία» ποσά στον τζόγο από τον Πολυχρονόπουλο: Τι βρέθηκε σε paypal και λογαριασμούς του

0
Μέχρι και 10.000 ευρώ τη μέρα φέρεται να τζόγαρε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», ο οποίος ελέγχεται για ξέπλυμα χρήματος και απάτη.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου για το Live News, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιζε πολύ μεγάλα ποσά στον τζόγο και βρέθηκαν παικτικοί λογαριασμοί ύψους 600.000 ευρώ.

Στο PAYPAL του «Άλλου Ανθρώπου» υπήρχαν συνολικές καταθέσεις 90.000 ευρώ. Οι 60.000 φέρονται να πήγαν σε τυχερά παιχνίδια και τα 30.000 «τραβήχτηκαν».

Ξεψαχνίζονται τραπεζικοί λογαριασμοί

Η Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, «ξεψαχνίζει» συγγενικούς τραπεζικούς λογαριασμούς του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, μέσω των οποίων διακινούνταν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ δωρεές.

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ελέγχεται για απάτη 600.000 ευρώ, ενώ, όπως διαπιστώνεται σε πλήθος ρεπορτάζ, οι φορολογικές του δηλώσεις είναι σχεδόν μηδενικές και υπάρχουν χρονιές που δεν έχουν υπάρχουν καν δηλώσεις.

Ο ίδιος, βέβαια έχει παραθέσει κάποιες εξηγήσεις για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο. Όπως εξηγεί, «Είχε μαζέψει χρήματα και είχε γεμίσει 6 – 7 νταλίκες. Τα χρήματα δεν φτάνανε για να πάνε οι νταλίκες στην Κω και από την Κω στην Τουρκία. Είχε κάποιο πρόβλημα τώρα αν έκανε φορολογική δήλωση δεν ξέρω και μου λέει “μου δίνεις τον αριθμό;”. Έδωσα τον αριθμό, ο κόσμος έβαζε λεφτά με πήραν από την τράπεζα και μου λένε “έχουν μπει χρήματα στον λογαριασμό σου”. Πήγα στην τράπεζα και είπα τα χρήματα δεν είναι δικά μου. Μου είπαν “πως μπορούμε να έχουμε επαφή” και τους έδωσα το κινητό του».

Όπως αποκάλυψε το Mega, στο μικροσκόπιο της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, βρίσκονται και τέσσερις τραπεζικοί λογαριασμοί που ανήκουν σε συγγενείς του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, και στους οποίους διακινήθηκαν την τελευταία τριετία πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ δωρεές. Από αυτά, μάλιστα φαίνεται να λείπουν τουλάχιστον 600.000 ευρώ και να πηγαίνουν σε παιχτικούς λογαριασμούς στο όνομα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Επιπλέον, η εκτίμηση από την Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος είναι ότι αυτά τα χρήματα χάθηκαν στον τζόγο, καθώς δεν εντοπίζεται το συγκεκριμένο ποσό να βγαίνει από αυτούς τους λογαριασμούς, ούτε υπάρχει κίνηση ανάληψης. Ένα από τα πρόσωπα, που βρίσκονται πίσω από τους λογαριασμούς που ερευνώνται, είναι ο Παύλος Τζίτζης, κουνιάδος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ