Αναμνηστικά δώρα σε τρεις εργαζομένους με αφορμή τη συνταξιοδότησή τους, απένειμε ο Αντιδήμαρχος Φυλής

0

Αναμνηστικά δώρα απένειμε, εκ μέρους του Δημάρχου Χρήστου Παππού και του Δημοτικού Συμβουλίου, σε τρεις εργαζομένους, με αφορμή τη συνταξιοδότησή τους, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Χατζητρακόσιας.

Στη διάρκεια της σεμνής τελετής που πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Δευτέρας 05-02-2023 στη Διεύθυνση Πολεοδομίας (ΥΔΟΜ), παρουσία της Διευθύντριας Έλλης Κατσανού και εργαζομένων, ο Νίκος Χατζητρακόσιας μετέφερε στους συνταξιοδοτηθέντες Γεώργιο Βόσσο, Ελένη Τσίκνα και Μάρθα Σκέρλου τις ευχαριστίες και τις ευχές του Χρήστου Παππού.

«Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο στηρίζουν διαχρονικά τους εργαζομένους γιατί τους θεωρούν βασικό μοχλό για τη λειτουργία του Δήμου και συνακόλουθα, για την εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας», ανέφερε ο Αντιδήμαρχος, ο οποίος, με την ευκαιρία, έκοψε και την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα της Διεύθυνσης και αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος, με όλους τους εργαζομένους.

Η κοπή της βασιλόπιτας συνέπεσε με τα γενέθλια του Νίκου Χατζητρακόσια, στον οποίο οι εργαζόμενοι επεφύλαξαν έκπληξη, αφιερώνοντάς του τούρτα γενεθλίων, κάτι που συγκίνησε τον Αντιδήμαρχο ο οποίος τους ευχαρίστησε θερμά για την ευγενική τους χειρονομία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ