Ανατροπή: Κλειστά τα μαγαζιά την Κυριακή, λόγω της κακοκαιρίας EVA

0

Ανατροπή στη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή φέρνει η κακοκαιρία EVA αλλά και το ΥΠΑΝ που με σημερινή του ανακοίνωση, μεταθέτει την προαιρετική τους λειτουργία για την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά σε ολόκληρη την Επικράτεια την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας.

Για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε ολόκληρη την επικράτεια την επόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00.

Σημειώνεται ότι στην αρχή της εβδομάδας με τροπολογία του ΥΠΑΝ έδωσε την έκτακτη δυνατότητα λειτουργίας των καταστημάτων μέσα στο Νοέμβριο, παρά την κατάργηση των 15νθήμερων ενδιάμεσων εκπτώσεων, σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, που δημιούργησε ενστάσεις ακόμη και από τους εμπόρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ