Ασπρόπυργος:Τι θα δούμε στα Θριάσια 2023

0

Ο Δήμος Ασπροπύργου, μέσω του Πνευματικού Κέντρου, διοργανώνει και φέτος  το καταξιωμένο και δημοφιλέςΠολιτιστικό Φεστιβάλ «Θριάσια 2023», «ορόσημο» της πόλης μας,  από τις 8 Σεπτεμβρίου έως και τις 24 Σεπτεμβρίου, όπου καλλιτέχνες πολλών τεχνών θα μας χαρίσουν ένα υπερθέαμα Πολιτισμού με  Συναυλίες, Κινηματογραφικές Προβολές, Θεατρικές Παραστάσεις και Εικαστικά Δρώμενα.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Γεωργία Πηλιχούκαλούν όλες και όλους να γίνουν αποδέκτες του «Δώρου  Πολιτισμού»,  «ΘΡΙΑΣΙΑ 2023» μιας και αποτελούν ιστορικά ένα σταυροδρόμι κουλτούρας και πολιτιστικών ανταλλαγών, που δωρεάν προσφέρουν σε όλους τους συμπολίτες τους.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για τις θεατρικές παραστάσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «ΓΑΛΑΞΙΑΣ»   θα δίνονται αριθμημένες κάρτες εισόδου, δύο (2) εργάσιμες ημέρες πριν την κάθε παράσταση στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου και ώρες 10:00 με 14:00 και 18:00 με 20:00.

Τηλεφωνικές κρατήσεις δεν ισχύουν.

Η είσοδος επιτρέπεται σε παιδιά άνω των 8 ετών με υποχρεωτική συνοδεία ενηλίκου.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210 5577191 και 210 5577593 και στο e-mail: pkasp@aspropyrgos.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ