Βαρυμπόμπη: Παραδόθηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία

0

Παραδόθηκε ο 26χρονος που κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του επιχειρηματία στη Βαρυμπόμπη, όπου συνεπλάκησαν έξω από καντίνα για ασήμαντη αφορμή και τον μαχαίρωσε απανωτές φορές σε χέρι, πόδι και κοιλιακή χώρα, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Ο δράστης παρουσιάστηκε αυτοβούλως σήμερα στις 12 το πρωί στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, συνοδεία του δικηγόρου του και συνελήφθη επί τόπου αφού είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ είχε προηγηθεί η σύλληψη ενός 19χρονου φίλου του για συνέργεια.

Το θύμα μετά από χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου πλέον σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Αμαρουσίου και αύριο ενδεχομένως να είναι σε θέση να καταθέσει στους αστυνομικούς που θα τον επισκεφτούν.

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή της συμπλοκής
Βίντεο από την αρχή της έντασης μεταξύ του επιχειρηματία και του 26χρονου, ο οποίος τον μαχαίρωσε 15 φορές έξω από καντίνα στη Νέα Ερυθραία, ήρθε στη δημοσιότητα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, που έφερε στο φως το MEGA, οι δύο άντρες έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ διακρίνεται μία κίνηση του χεριού του δράστη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα (30-10-2022), δυνάμει εντάλματος σύλληψης 26χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα ο 26χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ