Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αρνούνται τις κατηγορίες οι τρεις συλληφθέντες

0

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου έλαβαν οι τρεις άνδρες που κατηγορούνται για τον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό. Και οι τρεις κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο μετά από ισάριθμα εντάλματα σύλληψης, κατά πληροφορίες, αρνούνται την κατηγορία.

Ειδικότερα, ο 33χρονος φέρεται να ισχυρίζεται ότι έχει διανοητικό πρόβλημα. Μάλιστα, έχει εξεταστεί από γιατρό ενώ κρατείται στη ΓΑΔΑ, ο οποίος κατά πληροφορίες, επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό.

Μεταξύ άλλων, ο 33χρονος υποστηρίζει ότι είχε τρία ραντεβού με τη 12χρονη, εκ των οποίων συναντήθηκαν τις δύο φορές. Η τρίτη ακυρώθηκε, όπως λέει, εμμένοντας ότι δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

Αντίστοιχα, ο 36χρονος επίσης αρνείται ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη, αλλά δέχεται ότι πραγματοποίησε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής χωρίς να δώσει χρήματα.

Τέλος, ο 34χρονος, επίσης φέρεται να υποστηρίζει πως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Παράλληλα, το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να μεταβεί στην 33η τακτική ανακρίτρια και η μητέρα της 12χρονης για να απολογηθεί για διακεκριμένη μαστροπεία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ