Βραυρώνα: Βρέφος βρέθηκε νεκρό σε σκουπίδια

0

 

Φρίκη στη Βραυρώνα – Oμολογησε ο “ΠΑΤΕΡΑΣ”

Φρίκη στη Βραυρώνα με ένα βρέφος να βρίσκεται πεταμένο στα σκουπίδια από τον ίδιο του τον πατέρα, όπως μετέδωσε το MEGA.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του καναλιού, κάμερες έχουν καταγράψει τον πατέρα του παιδιού πετάει το παιδί στον κάδο.

Ο 24χρονος πατέρας του νεκρού βρέφους στη Βραυρώνα ομολόγησε πως αυτός πέταξε το παιδί του στα σκουπίδια καθώς όπως υποστηρίζει γεννήθηκε νεκρό.

Το χρονικό της φρίκης

Η 30χρονη γυναίκα από το Νεπάλ πήγε το βράδυ της Πέμπτης (09/05/2024) στο νοσοκομείο με αιμορραγία και σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Live News ο Θανάσης Δούσκος, ο γυναικολόγος που την εξέτασε, ισχυρίστηκε ότι είχε αδιαθετήσει, ωστόσο μετά από εξέταση οι γιατροί διαπίστωσαν πως η αιμορραγία προερχόταν από τοκετό.

«Στην κλινική εξέταση κατάλαβα ότι είχε γεννήσει λίγες ώρες πριν και μάλιστα είχε κάνει τοκετό μεγάλου εμβρύου, τουλάχιστον 3 κιλά τελειόμηνου. Την ρώτησαν που είναι το έμβρυο. Άρχισε με υπεκφυγές να λέει περίεργα πράγματα, ότι δεν ήταν έγκυος, ότι δεν ήξερε. Αμέσως κάλεσα την αστυνομία», είπε ο κ. Δούσκος.

Η Αστυνομία έκανε έρευνα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στη Βραυρώνα και διαπιστώθηκε πως υπήρχαν παντού αίματα στο σημείο και όλα έδειχναν πως η γυναίκα είχε γεννήσει εκεί.

Στη συνέχεια οι Αρχές από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, προκύπτει πως ο άνδρας πέταξε κάποια στιγμή σκουπίδια στα κάδο την περιοχής και μέσα σε αυτά βρισκόταν και το νεκρό βρέφος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ