Βόλος: Ιερόσυλοι διέρρηξαν ιστορικό ναό στο νοσοκομείο της πόλης

0

Διέρρηξαν το παγκάρι στο οποίο οι πιστοί αφήνουν τον οβολό τους αρπάζοντας το ποσό που περιείχε για τους άπορους, ενώ μόλις τελείωσαν έφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν.

Όπως επιβεβαιώνουν πηγές, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη η ακριβής ώρα που τρύπωσαν οι άγνωστοι στο ιστορικό εκκλησάκι της Παναγίας που βρίσκεται στο ισόγειο της παλιάς πτέρυγας του «Αχιλλοπουλείου» νοσοκομείου του Βόλου και διέρρηξαν το ξυλόγλυπτο εικονοστάσι στο οποίο υπάρχει ειδική υποδοχή που λειτουργεί ως παγκάρι.

 

Οι δράστες πέρασαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από το νέο κτίριο στην παλιά πτέρυγα μέσω της φυσούνας που τα συνδέει και μπήκαν στο εκκλησάκι, το οποίο προϋπήρχε της ίδρυσης του νοσοκομείου! Αφού διέρρηξαν το παγκάρι στο οποίο οι πιστοί αφήνουν τον οβολό τους και άρπαξαν όσα χρήματα περιείχε, αμέσως μετά έσπευσαν να εξαφανιστούν ανενόχλητοι.

 

Κάποιος αντιλήφθηκε ότι στο μικρό ναό υπήρχαν ίχνη παραβίασης και ενημέρωσε την Αστυνομία. Στο νοσοκομείο έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας και κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια που πήρε αποτυπώματα, ενώ ο διοικητής του νοσοκομείου διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για να εξακριβωθεί αν υπάρχουν ευθύνες για την διάρρηξη.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ