Δήμος Αγίου Δημητρίου: “ΣυνεχίΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ! Για μια πόλη βιώσιμη, συμπεριληπτική και αλληλέγγυα!”

0

Δείτε την ανακοίνωση του δήμου: “Στο Δήμο Αγίου Δημητρίου πριν από 12 χρόνια ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια με «τίτλο» ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ.

Στον πυρήνα αυτής της προσπάθειας ήταν η ανασυγκρότηση της πόλης και η ένταξή της σε μια τροχιά ανάπτυξης, με όρους αστικής βιωσιμότητας και πυλώνες τους ανθρώπους, το περιβάλλον και τη χρηστή διακυβέρνηση.

Η προσπάθειά μας αυτή, χρόνο με το χρόνο, επιτυχία με την επιτυχία, κατάκτηση με την κατάκτηση, αναγνωρίστηκε από τους πολίτες και διαρκώς πλαισιώνεται από νέες δυνάμεις που συνδράμουν και συμμετέχουν δίνοντας μια επιπλέον ώθηση στα δημοτικά μας πράγματα, με φρέσκιες ιδέες, γνώση, αλλά κυρίως με αγάπη για τον Άγιο Δημήτριο. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η σύμπραξη των δημοτικών κινήσεων ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ και ΜΕΤΕΧΩ, αλλά και με ανεξάρτητους/ες δημοτικούς συμβούλους, με προοπτική την ενιαία κάθοδο μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Κατά την τετραετία που ολοκληρώνεται, ασκώντας χρηστή διακυβέρνηση, επικεντρωθήκαμε στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, εξασφαλίσαμε χρηματοδοτήσεις για την ολοκλήρωση μεγάλων έργων και συνεχίζουμε μέχρι σήμερα την πολύπλευρη μας δράση για κάθε μια και κάθε έναν πολίτη του Αγίου Δημητρίου.

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου και ώρα 8:00μ.μ στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη, κηρύσσουμε  το νέο ξεκίνημα της δημοτικής μας κίνησης εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου με μια όμορφη συγκέντρωση. Επισυνάπτεται η πρόσκληση!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ