Δήμος Αλίμου: Περίοδος αντιπυρικής προστασίας-Ξεκίνησαν οι αποψιλώσεις κοινόχρηστων χώρων

0

 

Εν όψει της αντιπυρικής περιόδου (που ξεκινάει την 1η Μαΐου), ο Δήμος Αλίμου ξεκίνησε ήδη τις αποψιλώσεις των κοινόχρηστων χώρων και των ιδιωτικών οικοπέδων, με στόχο την πρόληψη των πυρκαγιών και την καθαριότητα στην πόλη.
Ήδη από τις αρχές Μαρτίου έχουν ξεκινήσει οι αποψιλώσεις στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου (όπως πάρκα, λόφοι, άλση, νησίδες κ.λπ.), ενώ στις αρχές Απριλίου αρχίζει και η αποψίλωση των ιδιωτικών οικοπέδων.
Στους ιδιοκτήτες όλων των οικοπέδων έχουν ήδη αποσταλεί ονομαστικές επιστολές, υπενθυμίζοντάς τους την υποχρέωση να έχουν καθαρό και αποψιλωμένο το οικόπεδό τους και ενημερώνοντάς τους ότι σε περίπτωση που δεν μεριμνήσουν οι ίδιοι, θα κάνει ο Δήμος την αποψίλωση και θα τους χρεώσει την αντίστοιχη δαπάνη.
Συνολικά καθαρίζονται 75 μεγάλοι χώροι, 350 ιδιωτικά οικόπεδα και 480 στρέμματα σε έκταση αθροιστικά.
Σε όσους από τους παραπάνω χώρους τυχόν χρειαστεί, θα ακολουθήσει και δεύτερη αποψίλωση τους επόμενους μήνες (εφόσον αναπτύξουν εκ νέου έντονη βλάστηση).
Η Δημοτική αρχή με ανάρτηση της ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνδράμουν στη μεγάλη και οργανωμένη αυτή «επιχείρηση», που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, με στόχο η πόλη του Αλίμου να είναι καθαρή, ασφαλής και φροντισμένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ