Δήμος Βύρωνα: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά άπορων οικογενειών

0

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Βύρωνα, οι Δομές Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» & «Παροχή Συσσιτίου» οργάνωσαν για μία ακόμη χρονιά συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους μαθητές των ωφελούμενων οικογενειών των Κοινωνικών Δομών.

Φέτος η συλλογή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16/9 στα πλαίσια της δράσης του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ “ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ… ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!!” όπου συμμετείχαν 61 ακόμα Δήμοι της Αττικής.

Στόχος μας ήταν να καλύψουμε τις ανάγκες των μικρών μας φίλων σε σχολικά είδη στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα προσφοράς που κάναμε ήταν απρόσμενα μεγάλη και ιδιαίτερα συγκινητική.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν και συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της κοινωνικής συνεισφοράς για ακόμα μία χρονιά.

Οι Δομές Παροχής Συσσιτίου και Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα).

Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ