Δήμος Διονύσου: Κάλεσμα σε εθελοντές από την Πολιτική Προστασία

0

O Δήμος Διονύσου και η αρμόδια Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, ως συνδετικός κρίκος του πολίτη με την κοινωνία, προσκαλεί όσους δημότες και κατοίκους το επιθυμούν, να συνδράμουν εθελοντικά στο πολύτιμο έργο των Εθελοντικών Ομάδων Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Αν συνεισφέρουμε όλοι μαζί στη δύσκολη κοινή προσπάθεια, η αντιμετώπιση των πυρκαγιών θα γίνει πιο εύκολη και πιο αποτελεσματική.

Αυτό το καλοκαίρι έχεις την ευκαιρία να γίνεις εθελοντής σε ένα κλιμάκιο προστατεύοντας το δάσος και τον τόπο σου. 

Εθελοντισμός

Τα Κλιμάκια Πολιτικής Προστασίας στελεχώνονται από εθελοντές άνω των 18 ετών και προσφέρουν ανεκτίμητες υπηρεσίες στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, της υγείας και της περιουσίας των πολιτών. Η δραστηριότητά τους περιλαμβάνει: τη δασοπροστασία, την πυρόσβεση, την έρευνα και διάσωση, τις  πρώτες βοήθειες καθώς και δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα πολιτικής προστασίας.

Ο εθελοντισμός ξεκινά από την καρδιά του καθενός και διαχέεται στο περιβάλλον του χωρίς φραγμούς και περιορισμούς. Καθένας από εμάς μπορεί να αφιερώσει λίγες ώρες από τον ελεύθερο χρόνο του για το συλλογικό καλό.

Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα τις Εθελοντικές Οργανώσεις του Δήμου Διονύσου και να ενημερωθούν αναλυτικότερα για το έργο και τις δραστηριότητές τους, μπορούν να επικοινωνούν με το Δήμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ