Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Διανομή ειδών πρώτης ανάγκης-Συνεχίζεται η φιλανθρωπική δράση 

0

 

Για έναν ακόμη μήνα ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου μεριμνά και προσφέρει ανακούφιση σε ευπαθείς συμπολίτες μας, που προσπαθούν να επιβιώσουν με πενιχρά μέσα.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο ξεκίνησε τις δωρεάν διανομές των πακέτων ειδών πρώτης ανάγκης, οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι τέλος του μήνα και θα κορυφωθούν τις ημέρες του Πάσχα. Εκατοντάδες εγγεγραμμένοι ευπαθείς συμπολίτες μας, ολιγομελή νοικοκυριά και άπορες οικογένειες λαμβάνουν σημαντική υλική και ψυχοκοινωνική ενίσχυση στην καθημερινή μάχη που δίνουν για διαβίωση. Κομβικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια διαδραματίζουν οι εργαζόμενοι των κοινωνικών δομών, μ’ ένα δίκτυο που συμπαραστέκεται στις ανάγκες που είναι συνεχώς αυξανόμενες, εξαιτίας του πληθωρισμού και της σαρωτικής ακρίβειας που εξανεμίζει τα εισοδήματα.

 

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας με αιχμή και προτεραιότητα την κοινωνική ανακούφιση, ιδίως σε αυτή την παρατεταμένη περίοδο κρίσης, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να στηρίξει όσους και όσες πραγματικά το χρειάζονται. Ο Δήμος μας ως επί το πλείστον, με ίδιους πόρους, μέσα από πολύπλευρες δράσεις, πραγματοποιεί πρωτοβουλίες που προβάλλουν την αλληλεγγύη και το σεβασμό στους πληττόμενους συνανθρώπους μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ