Δήμος Νέας Ιωνίας: Εγκαινιάστηκε η έκθεση “22η Συνάντηση Ιωνιώτισσας Δημιουργού”

0

Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών της 22ης Συνάντησης Ιωνιώτισσας Δημιουργού. Ένας πρωτοποριακός θεσμός του “Ιωνικού Συνδέσμου”, που κλείνει φέτος τα 22 χρόνια παρουσίας του.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Γενικός Γραμματέας του Ιωνικού Συνδέσμου, Λάζαρος Βουδούρης, αναφέρθηκε «στη Γυναίκα Δημιουργό η οποία δεν έπαψε ποτέ να παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της τέχνης και είναι συγχρόνως μητέρα, νοικοκυρά, σύζυγος, εργαζόμενη  και διακρίνεται σε όλα τα  πεδία της κοινωνικής ζωής».

Την εκδήλωση έκλεισε με την εκπληκτική της ερμηνεία η Ζανέτ Καπούγια, η οποία το 2009, ανακηρύχθηκε από την UNESCO πρέσβειρα του Λάτιν τραγουδιού.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκαν, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ενότητα για την Νέα Ιωνία και μέλος του Δ.Σ. του Ιωνικού Συνδέσμου, Χρήστος Κανλής, ο πρόεδρος του Κέντρου Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.), και της Ενώσεως Σπάρτης Μικράς Ασίας, Λουκάς Χριστοδούλου, η πρόεδρος του Ενιαίου Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ελισάβετ Γεωργιάδου, πλήθος κόσμου και μέλη συλλόγων και φορέων της πόλης.

Η έκθεση εικαστικών θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 10.06.2022 18.00 – 21.00, στις αίθουσες του Ιωνικού Συνδέσμου (Τσουρουκτσόγλου 1 και Ηρακλείου 251).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ