Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας: Ψήφισμα κατά της αναστολής λειτουργίας του Παίδων Πεντέλης από δημοτικούς συμβούλους

0

Οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Αλέκος Γούλας και Ευτυχία Παπαλουκά ζητούν να εισαχθεί προς συζήτηση και λήψη απόφασης ψήφισμα, κατά της αναστολής λειτουργίας και της απαξίωσης του Παίδων Πεντέλης. 

Το κείμενο του ψηφίσματος

«Ψήφισμα κατά της αναστολής λειτουργίας και της απαξίωσης του Παίδων Πεντέλης

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την πρόθεση του Υπουργείου Υγείας να θέσει ουσιαστικά εκτός λειτουργίας την παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, αφού την μετατρέπει σε εμβολιαστικό κέντρο για τον «παιδιατρικό πληθυσμό».

Γνωρίζουμε όλοι, πως η μονάδα αυτή εξυπηρετεί και τα παιδιά του δήμου μας και το κλείσιμό της έρχεται μάλιστα τη στιγμή που αυξάνονται οι νοσηλείες στη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την εξέλιξη αυτή και καλεί την Κυβέρνηση να ανακαλέσει την απόφασή της, καθώς η ενέργεια αυτή είναι ένα ακόμη βήμα για την υποβάθμιση της δημόσιας υγείας.

Η απόφαση-διαμαρτυρία μας να διαβιβαστεί στους αρμοδίους».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ