Δεν κατεβαίνει υποψήφιος ο Γ.Πατούλης στην Περιφέρεια

0

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νυν περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, αναμένεται να ανακοινώσει ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, σεβόμενος την απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να επιλέξει ως υποψήφιο για τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας τον Νίκο Χαρδαλιά.

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης δήλωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ότι ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας -Νίκος Χαρδαλιάς- θα παραιτηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα και των υπουργικών καθηκόντων του προκειμένου να τρέξει την υποψηφιότητά του.

Ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε ότι «παρά τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, η προσφορά του Γιώργου Πατούλη τόσο στο κόμμα όσο και στην Αυτοδιοίκηση είναι σημαντική και είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση αυτή του πρωθυπουργού και του κόμματος».

Πρόσθεσε εξάλλου ότι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του είναι αυτονόητο ότι θα συμπεριληφθούν στο νέο αυτό εγχείρημα με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν απάντησε σε ερωτήματα εάν θα γίνει συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ. Πατούλη όπως φέρεται να ζητείται από την πλευρά του περιφερειάρχη, ούτε εάν θα διαγραφεί από τη ΝΔ σε περίπτωση που επιμείνει στην υποψηφιότητά του, όπως συνέβη με τον πρώην βουλευτή Κοζάνης, Γ. Αμανατίδη στην Δυτική Μακεδονία.

«Θα μείνω σε αυτά τα οποία είπα πριν και ήταν σαφή. Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω»,τόνισε ο κ. Μαρινάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ