Δημοσιεύματα για δεύτερο τραυματισμό παιδιού σε παιδική χαρά: Διάψευση από την πρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ

0

Το φως της δημοσιότητας είδαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία, μόλις μία εβδομάδα μετά τον τραυματισμό παιδιού σε παιδική χαρά στη Νεάπολη Εξαρχείων υπήρξε κι άλλο ατύχημα σε παιδική χαρά στο Πολύγωνο.

Η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Νίκη Αραμπατζή διέψευσε κατηγορηματικά τα εν λόγω δημοσιεύματα. «Δεν υπήρξε κανένα ατύχημα στην παιδική χαρά στην οδό Βαφειοχωρίου. Συνεργεία του ΟΠΑΝΔΑ διαπίστωσαν ότι υπήρχαν όργανα αρκετά διαβρωμένα», τόνισε η κ. Αραμπατζή μιλώντας στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας.

«Η παιδική χαρά έκλεισε για λίγες μέρες για να αντικατασταθούν τα σάπια ξύλα με σιδερένιες δοκούς, έπειτα παραδόθηκε και πάλι ασφαλής στους δημότες», σημείωσε η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για μια παιδική χαρά τουλάχιστον 35 ετών.

Στο ίδιο πλαίσιο, η Νίκη Αραμπατζή επισήμανε, ότι από τις 82 παιδικές χαρές του Δήμου Αθηναίων οι 54 έχουν πιστοποιηθεί, ενώ ήδη έχουν γίνει ή τρέχουν σχετικοί διαγωνισμοί για ακόμη 12 και σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα ανακαινιστούν και οι υπόλοιπες 19. «Η διοίκηση Μπακογιάννη θα παραδώσει το σύνολο των παιδικών χαρών ασφαλείς για τους δημότες», ανέφερε η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Νίκη Αραμπατζή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ