Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας: Παραιτήθηκε ο Γεώργιος Τσιακαλάκης

0

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Νέας Ιωνίας και την παράταξη “Δημιουργία Αλληλεγγύη” ανακοίνωσε ο κ. Γεώργιος Τσιακαλάκης.

Ο ίδιος ανέφερφε εν ολίγοις τους λόγους που τον οδήγησαν στην επιλογή αυτή ως εξής: “Καταρχήν, οι πολύ μεγάλες επαγγελματικές υποχρεώσεις μου απαιτούν τον περισσότερο χρόνο και την φυσική παρουσία μου στον χώρο της επιχειρήσεώς μου. Κατά δεύτερον, η απογοήτευσή μου από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Ιωνίας,  στην οποία πρωταγωνιστεί μια ανύπαρκτη και ανίκανη δημοτική αρχή, ίσως η χειρότερη απ’ ότι θυμάμαι στην ιστορία της πόλης μας. Απογοήτευση νιώθω επίσης και από αρκετούς, οι οποίοι καταλαμβάνουν θέσεις στον χώρο της Τ.Α., εκπροσωπώντας τα διάφορα πολιτικά κόμματα, παρουσιάζοντας απόψεις οι οποίες δεν αφορούν το Δήμο μας, είτε για λόγους αυτοπροβολής, διότι στον υπόλοιπο βίο τους είναι αδιάφοροι και ανύπαρκτοι, είτε για προσωπικά συμφέροντα.”

Στην ανακοίνωσή του καταλήγει λέγοντας: “Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους στην παράταξη για την αγάπη και τη συναδελφικότητά τους, όπως επίσης και τον Π. Μανούρη ο οποίος με επέλεξε για την εν λόγω θέση. Προσωπικώς θα συνεχίσω να τον στηρίζω και στις επόμενες εκλογές από όποια θέση κι αν βρίσκομαι.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ