ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τους 26 βρεφονηπιακούς σταθμούς

0
Αναρτήθηκαν σήμερα οι προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους 26 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (ΒΝΣ) της ΔΥΠΑ για τη σχολική χρονιά 2023-2024.

Αναρτήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023, οι προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους 26 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (ΒΝΣ) της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης για τη σχολική χρονιά 2023-2024 στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ.

Συγκεκριμένα, αναρτήθηκαν για τους παρακάτω πίνακες, ανά Περιφερειακή Διεύθυνση ΔΥΠΑ, οι τρεις κατηγορίες προσωρινών πινάκων αξιολόγησης και επιλογής, α) Επιλεγμένοι, β) Αναπληρωματικοί και γ) Αποκλειόμενοι:

Πίνακας κατηγορίας βρεφών Α (βρέφη από 6 μηνών έως 1,5 έτους)
Πίνακας κατηγορίας βρεφών Β (βρέφη από 1,5 έτους έως 2,5 ετών)
Πίνακας κατηγορίας νηπίων (νήπια από 2,5 ετών έως την προσχολική ηλικία)

  • Δείτε τους πίνακες εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς – κηδεμόνες έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των προσωρινών πινάκων εντός τριών ημερών και συγκεκριμένα από την Παρασκευή 14 Ιουλίου έως και την Κυριακή 16 Ιουλίου. Οι ενστάσεις υποβάλλονται απευθείας στους ΒΝΣ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), με συνημμένα δικαιολογητικά που να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους.

Τα τηλέφωνα και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ΒΝΣ ΔΥΠΑ είναι:

attiki

ellada

Για πληροφορίες: https://www.dypa.gov.gr/brefonipiaki-paidiki-stathmi-dypa

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ