Εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου του Ομίλου Mitsis «Mitsis N’U Piraeus Port»

0

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου, στα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου «Mitsis N’U Piraeus Port» του Ομίλου Mitsis, το οποίο στεγάζεται στο Μέγαρο Μεταξά στο λιμάνι του Πειραιά.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ και τα εγκαίνια η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Παρευρέθηκαν επίσης, η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, ο Υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Παππάς, ο βουλευτής Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο πρώην Υπουργός Γιώργος Αλογοσκούφης, ο Γενικός Γραμματέας Ιθαγένειας του Υπουργείου Εσωτερικών Άγγελος Δημοσθένους, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου κ.α.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, τόνισε:

«Παρευρέθηκα στα εγκαίνια του νέου 4στερου ξενοδοχείου «Mitsis N’U Piraeus Port», του Ομίλου Mitsis, το οποίο στεγάζεται στο Μέγαρο Μεταξά επί της οδού Αριστείδου.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που η πόλη μας επιλέχθηκε από τον μεγαλύτερο ξενοδοχειακό Όμιλο της χώρας μας, προκειμένου να δημιουργήσει ένα σύγχρονο, πολυτελές αστικό ξενοδοχείο στην «καρδιά» του λιμανιού του Πειραιά, το οποίο θεωρώ ότι θα γίνει σημείο αναφοράς για τον τουρισμό όχι μόνο στον Πειραιά αλλά και στην Αττική.

Σε αυτή την επιλογή πιστεύω πως συνέβαλε καταλυτικά το γεγονός ότι ο Πειραιάς βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος, καθώς ολοένα και περισσότεροι επιφανείς επιχειρηματίες εγνωσμένου κύρους, επενδύουν στην πόλη μας. Σημαντική επίσης παράμετρος είναι ότι ο Πειραιάς προοδεύει μέρα με τη μέρα, προσελκύοντας επενδύσεις που φέρνουν νέες αναπτυξιακές ευκαιρίες στην πόλη μας.

Το άνοιγμα του νέου αυτού ξενοδοχείου στο λιμάνι του Πειραιά, αναβαθμίζει τουριστικά την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και συμβάλλει στον σχεδιασμό μας για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης και την αξιοποίηση της κρουαζιέρας.

Επενδύσεις όπως του Ομίλου Mitsis αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα της ιδιαίτερης δυναμικής που έχει αναπτύξει η πόλη μας τα τελευταία χρόνια. Ο Πειραιάς έχει περάσει πλέον σε μια νέα εποχή, στην εποχή της εξωστρέφειας, στην εποχή της ανάπτυξης, στην εποχή της αναγέννησης και νιώθω περήφανος γι΄ αυτό»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ