Ελληνικό:Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο ανοιχτό μάθημα pilates στο ηλιοβασίλεμα

0

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, αποδεικνύει ότι οι πολίτες αναγνωρίζουν την αξία και υιοθετούν εναλλακτικές δράσεις που προσφέρουν ποιοτικό χρόνο σε εκείνους αλλά και στην οικογένειά τους.

Για πάνω από μία ώρα, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την ευεξία και τα οφέλη τις άσκησης.

Ταυτόχρονα θαύμασαν το φυσικό περιβάλλον, με τις υπέροχες μυρωδιές της τοπικής βλάστησης ,που αναδεικνύονται καθώς ο ήλιος πάει προς τη δύση του.

Το ειδυλλιακό τοπίο του ηλιοβασιλέματος και η υπέροχη θέα από το βουνό της πόλης μας, μάγεψε όλους τους παρευρισκόμενους.

Το μάθημα ολοκληρώθηκε με την επιθυμία όλων να επαναληφθεί αυτή η υπέροχη δράση!!!!

«Εδώ στον πανέμορφο Υμηττό, στην περιοχή της Αργυρούπολης πραγματοποιούμε μία πρωτότυπη δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης ενώ ταυτόχρονα γυμναζόμαστε! Η ανταπόκριση των γυναικών από τα προγράμματα του Αθλητικού οργανισμού είναι μεγάλη. Σας περιμένουμε από Σεπτέμβρη να κάνετε εγγραφή στα προγράμματά μας, στο στέκι γυναικών, στον αθλητικό οργανισμό για να είστε κοντά μας όλο τον χρόνο και να απολαμβάνετε τέτοιες όμορφες στιγμές», δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

«Είχαμε την τιμή, να διοργανώσουμε την ημέρα αυτή, με την στήριξη του Δημάρχου μας, Γιάννη Κωνσταντάτου, για να κάνουμε όλοι μαζί pilates με θέα το ηλιοβασίλεμα στην Αργυρούπολη. Απίστευτη εμπειρία για όλους, μοναδικά συναισθήματα και απόλυτα επιτυχημένη η δράση. Η μέθοδος εκγύμνασης pilates είναι γνωστή για την αποτελεσματικότητά της, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων ανθρώπων εδώ και ογδόντα χρόνια. Βάλαμε χθες τις βάσεις για ακόμη καλύτερες στιγμές αποδεικνύοντας πως ένας μόνος του μπορεί να κάνει πολλά! Όλοι μαζί όμως μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα», δήλωσε η Ελίνα Αλεξίου, Εντεταμένη Σύμβουλος Οικολογίας & Κλιματικής Αλλαγής και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ευχαριστούμε την εταιρία αθλητικών ειδών Βody Action για την προσφορά δωροεπιταγών αγοράς αθλητικού εξοπλισμού σε 4 συμμετέχουσες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ