Επίθεση με καυστικό υγρό: Παραμένει άφαντη η εν διαστάσει σύζυγος του 36χρονου – Τα σενάρια για τα κίνητρα

0

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της 38χρονης η οποία φέρεται να έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, τα τραύματα του οποίου ήταν τέτοια που κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τα μεσάνυχτα της Κυριακής αναμένεται να παρέλθει το αυτόφωρο ενώ ενδέχεται η ίδια να παραδοθεί στις αρχές αμέσως μετά.

Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά κάθε μέρος όπου μπορεί να κρύβεται η 38χρονη προκειμένου να προχωρήσει στην σύλληψή της.

Επίθεση με καυστικό υγρό: Τα σενάρια για καυγάδες πριν το συμβάν
Υλικό για να εξακριβωθούν όσα έλαβαν χώρα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Ηράκλειο πριν την επίθεση, περισυλλέγουν οι Αρχές.

Όπως μεταδίδει τοπικό μέσο ενημέρωσης πληροφορίες αναφέρουν ότι στο δωμάτιο βρέθηκε το γυάλινο μπουκαλάκι χωρητικότητας 200 ml που περιείχε το καυστικό υγρό το οποίο εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να διευκρινιστεί το είδος της χημικής σύνθεση του καυστικού υγρού, με τις πρώτες υποθέσεις ωστόσο να κάνουν λόγο για ένα μείγμα νιτρικού οξέος και βιτριολιού.

Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου αναφέρεται ότι το υγρό προκάλεσε ζημιές, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κομμάτι του χαλιού και ενός επίπλου μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου φέρουν καψίματα.

Οι πρώτες υποθέσεις που γίνονται είναι ότι το θύμα φέρεται να είχε χαλαρώσει ίσως και να βρισκόταν σε φάση ύπνου όταν δέχτηκε το καυστικό υγρό. Εισήλθαν στο ξενοδοχείο περίπου στις 10 το βράδυ ενώ υπάρχουν μαρτυρίες ότι υπήρξε καυγάς και μετά σιωπή.

Κίνητρο για την 38χρονη σύμφωνα με τους οικείους της ήταν η ίδια η σκληρή και βίαιη συμπεριφορά του 36χρονου, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν για τον γάμο τους ότι φαίνεται να ήταν ταραχώδης. Μάλιστα, τελέστηκε ως πολιτικός ενώ εκείνος ήταν ακόμη κρατούμενος.

Το βεβαρημένο ιστορικό του 36χρονου
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος είχε πριν λίγο καιρό αποφυλακιστεί από τις φυλακές καθώς είχε καταδικαστεί για μία σειρά από ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Ειδικότερα, ο 36χρονος είχε καταδικαστεί σε 89 χρόνια ποινή κάθειρξης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης καθώς συμμετείχε σε μία σειρά από ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ που είχαν σημειωθεί από το 2012 μέχρι το 2015 με αποκορύφωμα την κινηματογραφική ληστεία σε κοσμηματοπωλείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ