Επίσημο: Στη Μπάρτσα ο Λεβαντόφσκι – Έδωσαν τα χέρια με Μπάγερν

0
Soccer Football - Bundesliga - Bayern Munich v 1. FC Union Berlin - Allianz Arena, Munich, Germany - March 19, 2022 Bayern Munich's Robert Lewandowski celebrates scoring their third goal REUTERS/Andreas Gebert DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.

Στη Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Η είδηση είχε διαρρεύσει από το πρωί του Σαββάτου 16 Ιουλίου πως Μπάγερν και Μπαρτσελόνα έφτασαν σε οριστική συμφωνία για την μεταγραφή του Λεβαντόφσκι στους Καταλανούς. Η μετακίνηση θα γίνει έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ, με ένα μικρό μέρος των χρημάτων να αφορά μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Πολωνός στράικερ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ στην πρωινή προπόνηση των Βαυαρών τη Δευτέρα σε φορτισμένο κλίμα.

Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού  προκειμένου να συμμετάσχουν σε τουρνουά, μαζί με Ρεάλ, Γιουβέντους, Κλαμπ Αμέρικα και Κλαμπ Γουαδαλαχάρα και ο «Λέβα» θα ενσωματωθεί στην αποστολή.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ο αρχηγός της Εθνικής Πολωνίας θα περάσει από ιατρικά τεστ στο Μαϊάμι κι αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα υπογράψει το νέο του τετραετές συμβόλαιο στους «μπλαουγκράνα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ