Επεισοδιακή καταδίωξη Χάρι και Μέγκαν από παπαράτσι – Παραλίγο να Τρακάρουν

0

Ο πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ και η μητέρα της ενεπλάκησαν σε μια «σχεδόν καταστροφική καταδίωξη» με παπαράτσι, δήλωσε εκπρόσωπος του πρίγκιπα. Το περιστατικό συνέβη αφού ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ παρευρέθηκαν σε τελετή απονομής βραβείων στη Νέα Υόρκη την Τρίτη.

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα δήλωσε ότι η «ανελέητη καταδίωξη» διήρκεσε πάνω από δύο ώρες. Πρόσθεσαν ότι είχε ως αποτέλεσμα παρ’ ολίγον συγκρούσεις με άλλους οδηγούς στο δρόμο, πεζούς και αστυνομικούς.

«Ενώ το να είσαι δημόσιο πρόσωπο συνοδεύεται από ένα επίπεδο ενδιαφέροντος από το κοινό, αυτό δεν θα πρέπει ποτέ να γίνεται εις βάρος της ασφάλειας κανενός», δήλωσε ο εκπρόσωπος και συνέχισε:

«Η διάδοση αυτών των εικόνων, δεδομένων των τρόπων με τους οποίους αποκτήθηκαν, ενθαρρύνει μια άκρως παρεμβατική πρακτική που είναι επικίνδυνη για όλους τους εμπλεκόμενους».

Το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης (NYPD) δεν επιβεβαίωσε αμέσως τη γνώση του περιστατικού. Το περιστατικό λέγεται ότι συνέβη μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού μαζί μετά τη στέψη του βασιλιά στις αρχές του μήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ