ΕΠΟ: Ο Μπαλτάκος μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος – Τον στηρίζουν 44 μέλη

0

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη προεδρία της ΕΠΟ, στην Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση της 1ης Ιουνίου 2022.

Με την ολοκλήρωση της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων την Παρασκευή 15/4, η Ομοσπονδία ανακοίνωσε, ότι ο κ. Μπαλτάκος προτάθηκε από 44 μέλη της ΕΠΟ και πλέον απομένει η επίσημη ανακήρυξη της υποψηφιότητάς του, μετά τον «Ελεγχο Ακεραιότητας», που θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά και τον οποίο θα διενεργήσει η Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα, 15 Απριλίου 2022, η εκ του Καταστατικού (έκδοση 2021) προβλεπόμενη προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων, κατόπιν προτάσεων των Μελών της ΕΠΟ, για την εκλογή του Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Βάσει των άρθρων 23, 26, 38, 39, του άρθρου 9 του Παραρτήματος Γ του Καταστατικού της Ε.Π.Ο., αλλά και των εισερχομένων του Πρωτοκόλλου της ΕΠΟ, ως την προκαθορισμένη ώρα λήξης της παραπάνω προθεσμίας απεστάλησαν συνολικά 44 προτάσεις Μελών της Ε.Π.Ο., οι οποίες αφορούσαν στην πρόταση υποψηφιότητας του κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου του Δημητρίου.

(…)Η εκλογή του νέου προέδρου της Ε.Π.Ο έχει προγραμματισθεί για την Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση της 1ης Ιουνίου 2022».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ