Επτά ακόμη θέσεις παιδιών στο ΚΔΑΠ Τροιζηνίας

0

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων ενημερώνει με απόφαση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Τ.), από τον μήνα Δεκέμβριο, θα διατεθούν επτά (7) ακόμη θέσεις παιδιών στο ΚΔΑΠ Τροιζηνίας.

Οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν από παιδιά οικογενειών που είχαν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών στην Αίτησή τους προς την ΕΕΤΑΑ για τη φετινή σχολική περίοδο (2022-2023) και παρόλα αυτά ΔΕΝ έλαβαν αξία τοποθέτησης (voucher) από το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα.

Σημειώνεται ότι, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της μοριοδότησης που έλαβαν από την επιτροπή αξιολόγησης αιτήσεων της ΕΕΤΑΑ.

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων, μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης, για τρίτη συνεχή χρονιά, θα παρέχει τις θέσεις αυτές χωρίς κανένα κόστος για τις ωφελούμενες οικογένειες.

Το προσωπικό του ΚΔΑΠ Τροιζηνίας θα ελέγξει την σειρά κατάταξης των αιτούντων και τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα επικοινωνήσει με τις μητέρες των επτά (7) παιδιών με την υψηλότερη μοριοδότηση για να τις ενημερώσει και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους προς εγγραφή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καλούν στο 22980-43394, Δευτέρα-Παρασκευή 14:00-21:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ