ΗΠΑ: Τουλάχιστον 22 νεκροί από πυροβολισμούς – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

0

Ένας ένοπλος σκότωσε τουλάχιστον 22 ανθρώπους σε διαφορετικούς πυροβολισμούς στο Λούιστον του Μέιν των βορειοανατολικών ΗΠΑ, το βράδυ της Τετάρτης (τοπική ώρα) και εξακολουθεί να είναι ελεύθερος, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο ύποπτος πιστεύεται ότι σκότωσε 22 ανθρώπους και τραυμάτισε τουλάχιστον άλλους 50 σε πολλές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης μιας αίθουσας μπόουλινγκ, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας.

Η αστυνομία της Πολιτείας του Μέιν είπε ότι ο ένοπλος ύποπτος πιστεύεται ότι βρίσκεται στο Λούιστον και συμβούλεψε τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις να κλειδώσουν τις πόρτες τους και να βρουν καταφύγιο.

 

Νοσηλεύτηκε με ψυχικά προβλήματα το καλοκαίρι

Ο Καρντ κλείστηκε σε ψυχιατρική κλινική το καλοκαίρι, όταν είπε ότι άκουγε φωνές και απείλησε να ανοίξει πυρ στη βάση του της Εθνοφρουράς στο Σάκο του Μέιν, σύμφωνα με το Κέντρο Πληροφοριών και Ανάλυσης του Μέιν – τμήμα της αστυνομίας της πολιτείας του Μέιν.

Ο Καρντ ήταν οπλισμένος με ένα τουφέκι τύπου AR 15 με στόχαστρο λέιζερ όταν εισέβαλε στην αίθουσα μπόουλινγκ στις 7:15 τοπική ώρα το βράδυ της Τετάρτης, όταν ξεκίνησε το μακελειό. Οδηγούσε ένα λευκό Subaru του 2013.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ